Archief

Interactieve online Training zelfcompassie, start 11 mei 2020

Graag wil ik je uitnodigen voor de interactieve online training zelfcompassie.  Wil je ook graag steviger in je schoenen staan tijdens deze bijzondere en misschien ook moeilijke periode? Stel: een goede vriend of vriendin krijgt een slecht bericht van het werk of privé en voelt zich ellendig. Hoe reageer jij dan? Waarschijnlijk bied je een luisterend oor, toon je medeleven of geef je een digitale knuffel. Toch?
Stel nu dat jij in dezelfde situatie terecht komt. Wat zeg je dan tegen jezelf? Waarschijnlijk ben je streng en wie weet heb je veel kritiek op jezelf. Herkenbaar? En wat is het effect?

Wat is (zelf)compassie?
Compassie leert je om moeilijke ervaringen onder ogen te zien, zodat je er kalmer mee kunt omgaan. In plaats van te oordelen en jezelf te bekritiseren, betekent zelfcompassie dat je vriendelijk en begripvol bent voor wie je bent. Vanuit deze accepterende houding kan je anders reageren op stress, negatieve gedachten en gevoelens. Zelfcompassie vergroot je lichamelijke en emotionele veerkracht

De meerwaarde van zelfcompassie
Het is wetenschappelijk bewezen dat het ontwikkelen van zelfcompassie bijdraagt aan het opbouwen van zelfvertrouwen en veerkracht. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar deze film https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=IvtZBUSplr4

Ontwikkelen van Zelfcompassie gedurende 6 avonden
Datum: Maandagavond: 11, 18 en 25 mei, 1, 8 en 22 juni 2020 van 19.30h  tot 21.30h

Online en ja, eenvoudig vanuit je huis. Inmiddels zijn de snufjes van live streaming technieken voor velen van ons bekend. Ik maak de lessen afwisselend en interactief. Inhoudelijk zijn de lessen hetzelfde als bij de fysieke bijeenkomsten.

Wat heb je nodig 
– Een goede internetverbinding
– Een Laptop/Computer/Ipad met audiofuncties

Informatie: anja.kwaks@hof20.nl of bel 06 43993027
Trainer: Anja Kwaks
Tarief: € 195,-

Informatie of aanmelden
[contact-form-7 id=”3756″ title=”Aanmelden compassie workshop 2019″]