Agenda, Archief, Nieuws, Workshops

Stilteretraite: een ochtend in stilte mediteren, 17 maart

    • De trainer geeft een korte introductie en er is de mogelijkheid om vragen te stellen. Hierna komt het signaal om stil te zijn.
    • Na iedere oefening is er een pauze. Gebruik de pauzes om de oefeningen te laten bezinken en ook om rust te ervaren.
    • Afhankelijk van het tijdstip en het weer kan een oefening ook buiten plaatsvinden, zoals mindful wandelen, zien of horen.
  • Aan het einde van het stiltebijeenkomst (na 3,5 uren) kunnen de deelnemers in stilte naar huis vertrekken. Maar als er deelnemers zijn die behoefte hebben om hun ervaring te delen, bestaat ook de mogelijkheid om na te praten met de trainer.

Doelgroep:
De stiltebijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die een beetje bekend is met meditatie (zoals mindfulness, Zen, yoga-mediatie, vipassana etc.). Sommig deelnemers zijn hierbij op zoek naar rust of bezinning en  andere willen gewoon hun geheugen weer eens opfrissen met verschillende meditatietechnieken.

Wat mee te nemen?
Gemakkelijke kleding die niet knelt. Denk in ‘laagjes’ zodat je het altijd comfortabel hebt. Eventueel ook extra sokken. Matten, kussens, en dekens zijn aanwezig. Neem ook iets te eten mee voor tussendoor, bijvoorbeeld een kleine snack. Thee, water, koffie en koekjes hebben wij in huis.

Trainer: Alexandra Pils;   Alexandra is mindfulness trainer bij het Mindfulness Centrum Haarlem  (Telefoon: 06 10 25 0077;  E-mail: info@mindfulnesscentrumhaarlem.nl )


Mindful Stilteretraite

Datum: zondagochtend 17 maart 9.00h-13.00h 

Locatie: Begijnhof 20, Haarlem Centrum
Kosten: € 20,-
– koop hier je ticket om je aan te melden
– of kopier deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/stiltedag17-03