Agenda, Archief, Nieuws, Trainingen, Workshops

Cursus Reiki: Behaal binnen 1 dag je certificaat, 22 sept.

Altijd al willen weten hoe jij reiki jezelf en andere kan helen? Wil jij verdieping maken in jezelf om dit uiteindelijk tekunnen delen met anderen? Dan is deze cursus iets van jou!

Vanaf zaterdag 22 september begin ik met een gloednieuwe cursus binnen mijn praktijk waarin jij kan ervaren wat reiki precies is op een simpele manier. De cursus biedt de juiste handvatten en tools om Reiki op jezelf en anderen toe te passen.

Heb jij een bloeiende praktijk waar jij reiki in wilt geven of wil je het juist leren om op jezelf toe te passen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In het woord Reiki staat Rei voor universeel en Ki voor levensenergie oftewel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door de Japanse Mikao Usui. Hij wordt gezien als de ontdekker en grondlegger van de methode die bekendstaat als Reiki. Rond 1922 is Mikao Usui 21 dagen gaan mediteren op de berg Kurama en hij heeft tijdens deze meditatie Reiki ontdekt.

Je hebt verschillende soorten van Reiki. Ik hanteer voornamelijk de oorspronkelijke leer, wat inhoudt dat er wordt gefocust op diepgaande innerlijke spirituele ontwikkeling met als neveneffect heling van jezelf en van daaruit heling op anderen.

Wat levert deze cursus jou op?
cursus/inwijding in Usui Reiki Ryōhō, graad 1 –  Shoden is de juiste manier om kennis te maken met het feit dat jij al reiki bent. De cursus leert  hoe je het handen en voeten kan geven en je ontdekt dat het heel simpel te gebruiken is. Nee, niet hocus pocus maar juist down to earth wordt het je geleerd.

Aan het einde van de workshop krijg jij een certificaat waarmee jij je eigen licht kan stralen naar jezelf en andere toe!

CURSUS REIKI: Behaal binnen 1 dag je certificaat
(Maximaal 6 personen)
Wanneer:
Zaterdag 22 september 2018.
Locatie: Hof 20 te Haarlem.
Tijd: 10:00-15:00 uur.
Investering: 95 euro per persoon inclusief btw + uitgebreide ‘healthy’ lunch, koffie en thee.  Aan het einde van de workshop krijg jij een handboek erbij.

Inschrijven:
Garandeer je van een plek en bestel je ticket via:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-cursus-reiki-behaal-binnen-1-dag-je-certificaat-47459549791?aff=affiliate1

Contact & informatie: Veerle Wagenaar
Mocht je meer info willen mail dan gerust naar: info@coachingveerkracht.com; 
Of bezoek mijn website www.coachingveerkracht.com