Agenda, Archief, Nieuws, Trainingen, Workshops

Zondagmiddag 8 december: (familie)opstellingen, verdieping van je eigen thema door Anja Kwaks

Zondagmiddag 8 december begeleid ik, Anja Kwaks opstellingen met zelf ingebrachte vragen. Heb je vragen over je werk, relatie, een vervelende eigenschap, ziekte of je familie? Of vind je dat het niet lekker loopt en weet je niet hoe dat komt? Denk dan eens aan een (familie)opstelling. Bij onoverzichtelijke situaties helpt het, om er systemisch naar te kijken.
De middag is van 14.00 tot 16.30 uur.
Wil je deelnemen als representant dan ben je van harte welkom.
Heb je interesse of vragen? Bel mij 06-43993027 / 023-2052061. Wil je een vraag inbrengen: Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek kan je samen met mij je vraag meer helder krijgen en kijken of ik voor jou de geschikte persoon ben om jouw opstelling te begeleiden. Bel mij06-43993027 / 023-2052061

Familie of Organisatie opstellingen
Opstellingen is een manier om te kijken naar patronen die soms generaties lang in je familie of een ander systeem bijvoorbeeld jouw werkomgeving zitten. Daar kun je nu nog last van hebben. Na het zien van deze patronen, kun je een stapje maken naar een oplossing. Of meer rust vinden, een andere kijk op jouw leven.

Tijdens de middag is ruimte voor twee vragen van deelnemers. Deze vragen gaan we samen uitwerken in een opstelling. De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant. Dus iedereen doet mee.

Begin 2019 organiseert Anja Kwaks samen met Jaap Storteboom een introductie training systemisch werken. In de introductietraining gaan we dieper in op de principes van systemisch werken. We doen dit aan de hand van verschillende oefenvormen en eigen casuïstiek. Nadere data volgen nog. Zie ook www.hof20.nl

De zaal is open om 13.45, koffie en thee staan voor je klaar.

Het adres is Begijnhof 20 in Haarlem

Aanmelden bij Anja Kwaks 06 43993027 of mail naar  anja.kwaks@hof20.nl

Kosten voor het inbrengen van een vraag zijn 85,- inclusief een persoonlijk intakegesprek. Voor representanten is deelname kosteloos.