Voor organisaties

HOF20 helpt uw organisatie bij het vitaal en gezond houden van uw medewerkers.  De focus in onze programma’s ligt op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap waarbij deelnemers leren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het vinden en behouden van de juiste balans in hun leven en werk.

Congressen, vitaliteitsdagen of teamuitjes
HOF20 biedt een divers scala aan korte inspirerende workshops ten behoeve van vitaliteit en/of  zelfontwikkeling binnen of buiten uw organisatie. Regelmatig verzorgen onze trainers interactive workshops voor groot publiek (50-100) of voor kleinere groepen (8-15).
Tijdens bijeenkomsten, personeelsuitjes, congressen of organisatie-evenementen kan er ook een thema aan worden gekoppeld. Ook kan er een vitaliteitsdag georganiseerd worden met bijvoorbeeld onderwerpen zoals ‘ontspanning’, ‘beweging, ‘samenwerken’, ‘communicatie’ etc.

Kijk hier naar een klein overzicht met onze unieke workshops voor congressen, evenementen, vitaliteitsdagen of teamuitjes

Afbeelding1 life begins at the end simpler leven lachworkshop

Kennis maken met ons aanbod
In ons aanbod maken wij op professionele wijze gebruik van werkvormen gericht op ontspanning en vergroten van bewustzijn, en werkvormen  gericht op het versterken van kennis en persoonlijke vaardigheden. Training en begeleiding kan zowel incompany als in onze bijzondere locatie in het centrum van Haarlem plaatsvinden.

Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches/trainers: 023 205 2061 of stuur een bericht aan info@hof20.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.