Archief

Workshop ” Vier je Vrouwzijn in de Overgang” 28 maart

Kom lekker in je vel!

Zit jij in de overgang en ben je je vrouwelijke gevoel ook een beetje kwijt?

In de overgang zijn vele vrouwen zichzelf een tijdje even kwijt. Hormonen bepalen vaak grotendeels hoe jij je voelt en dat is niet altijd prettig. Het hoort bij het VrouwZijn, bij deze fase, maar prettig….nou…..daar denkt iedere vrouw weer anders over. Want deze fase is voor iedere vrouw anders. De 1 rolt er zo doorheen en de ander haar leven verandert in een soort hel. En alles wat daartussen zit. “Het hoort er bij” zeggen ze dan tegen je. En dat klopt ook, maar op dat moment zit jij daar niet op te wachten. Jij voelt je een vreemde in jouw lichaam en wilt het liefst dat alles weer wordt zoals het was.

Nou dat gaat helaas niet lukken. De naam zegt het al: je gaat over van het 1 naar het ander. Naar een nieuwe fase. Een fase waarin het kan gebeuren dat je het contact met je vrouwzijn kwijt bent. En daarom organiseer ik deze workshop. Omdat ik met jou en en groep andere prachtige vrouwen wil vieren dat we vrouw zijn. Werken met de vrouwelijke en mannelijke energie in ons lijf, bewegen, dansen en voelen wat dat met ons doet.We gaan beide energieën in beweging zetten, ervaren en vieren!

De basis van de workshop is bewegen in de ruimste zin van het woord; van binnen en van buiten! We doen oefeningen, alleen of met elkaar, we gaan “spelen”, dansen, enz. Alles met als doel om je vrouwzijn weer en meer te ervaren. Niets moet en alles mag!
Zin om mee te doen en jouw mannelijke en vrouwelijke energie te ervaren en te vieren?

Meld je dan aan door een mail te sturen naar karina.de.jong@hof20.nl

Praktische informatie:

Locatie: HOF20, Begijnhof 20 te Haarlem

Datum en tijd: 28 maart van 20.00 tot 21.30 uur.

Investering: 25,00 euro