Archief

12 mei: Schrijven met je eigen stem

Jij hebt een unieke stem als het op schrijven aankomt. In deze basiscursus krijg je inspirerende schrijfopdrachten en associatieoefeningen waarmee je moeiteloos gaat schrijven. Je baseert je op waarnemingen en gebeurtenissen die jij meemaakt. In het schrijven en teruglezen van je teksten ga je ervaren wat jou raakt en hoe jouw eigen stem, jouw wezen, in je stukjes doorklinkt.
LogobriefDeze manier van schrijven is een avontuur. Het geeft je vaak een verrassende, nieuwe kijk op gebeurtenissen. Tijdens het schrijven kun je het gevoel krijgen dat je met jezelf samenvalt. Je ervaart jezelf als een eenheid. Of zoals een cursist het een keer omschreef: ‘Als ik schrijf kom ik thuis.’
We schrijven in een groep van maximaal 10 deelnemers. Voorlezen van je tekst is een onderdeel van de cursus, maar nooit verplicht. We sluiten vaak af met een dichtvorm.

Start: 12 mei
Tijd: donderdagochtend, 9.30 uur tot 12.30 uur
Plaats: HOF20, Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem
Prijs:   € 139,- (voor alle 5 lessen)
overige data 26 mei, 9 juni, 23 juni en 7 juli

Susanne-GijsbersDe cursus wordt gegeven door Susanne Gijsbers www.verhaalvormen.nl

Aanmelden of meer info? Vul het formulier in of stuur een mailtje naar susanne@verhaalvormen.nl

Eerst liever een proefles? Kom dan langs bij de proeverij ‘de kunst van het kiezen’ op 20 maart in HOF20. Om 15.00 uur kun je de proefles ‘schrijven uit het hart’ volgen. Als je je op deze dag inschrijft profiteer je bovendien van een aantrekkelijke korting op de cursus ‘schrijven met je eigen stem’.