Archief

Ontspannen voor geluk: workshops met opbrengst voor het goede doel op 28 december.

Yvonne Dekker is een Yoga collega met een prachtige missie. Het ondersteunen van een meisjes school in een heel arm gebied in India. Hiervoor is  een Stichting opgericht, vanwaaruit alles belangeloos word gefinancierd.

Graag dragen wij een steentje bij aan deze meisjesschool. Wij hebben het hier zo ongelofelijk rijk en goed in Nederland, het is belangrijk om ook elders in de wereld vooruitgang te stimuleren.

Graag nodigen wij jou uit voor onze Benefiet workshops: Ontspannen voor Geluk.

Het symbool van deze stichting is namelijk de Geluksolifant.
Als je 5 euro doneert, krijg je een handgemaakt Geluksolifantje.
‘Geluk op de eerste plaats voor de meisjes in Odisha omdat zij door jullie donaties naar school kunnen!!  Geluk ook voor de vrouwen in het arme Odisha die wij geleerd hebben de olifantjes te maken, waardoor zij een klein inkomen hebben en dus eten kunnen kopen. En geluk voor degene die de olifant ontvangt; de olifant staat immers van oudsher in India symbool voor geluk en succes! Door je olifantje kado te doen aan iemand die ziek is, jarig is, een pluim verdient, een steuntje in de rug kan gebruiken geef je het geluk door en kan geluk het verder stromen.’

Kom je ook meedoen?
Voor minimaal 10 euro kan je meedoen. Op de avond zelf kan je nog een extra donatie doen en dan krijg je een Geluksolifant als bedankje. Ook zijn er prachtige luxe wenskaarten te koop voor 10 euro per set.
Alle opbrengsten gaan direct naar de meisjesschool.
Karina de Jong geeft een ontspanningsmeditatie met ademhalingstechnieken en een geleide meditatie met als thema: Bye 2018, Hello 2019 (VOL).
Diana Aben geeft een Yoga Nidra meditatie met als thema: vanuit je Geluksgevoel 2019 in. (VOL)
Lilian Velthoen geeft een ontspannen workshop Chi Neng Qigong met als thema: Liefdevol in contact met jezelf. (nog een paar plekjes). Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer en in deze workshop ga je heerlijk ontspannen door rustige bewegingen.
Vrijdagavond 28 december.

20.00 – 21. 30.
HOF20 Begijnhof 20 Haarlem.
Schrijf je nu in, het maximum aantal deelnemers is 24.

Stuur een mail naar karina.de.jong@hof20.nl .
Geef daarin ook aan met welke workshop je mee wilt doen