Agenda, Workshops

Lekker relaxen! Stilteretraite, 10 november in Haarlem

  • De trainer geeft een korte introductie en er is de mogelijkheid om vragen te stellen. Hierna komt het signaal om stil te zijn.
  • Na iedere oefening is er een pauze. Gebruik de pauzes om de oefeningen te laten bezinken en ook om rust te ervaren.
  • Afhankelijk van het tijdstip en het weer kan een oefening ook buiten plaatsvinden, zoals mindful wandelen, zien of horen.
  • Aan het einde van het stiltebijeenkomst (na 3,5 uren) kunnen de deelnemers in stilte naar huis vertrekken. Maar als er deelnemers zijn die behoefte hebben om hun ervaring te delen, bestaat ook de mogelijkheid om na te praten met de trainer.

Doelgroep:
De stiltebijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die een beetje bekend is met meditatie (zoals mindfulness, Zen, yoga-meditatie, vipassana etc.). Sommig deelnemers zijn hierbij op zoek naar rust of bezinning en  andere willen gewoon hun geheugen weer eens opfrissen met verschillende meditatietechnieken.

Wat mee te nemen?
Gemakkelijke kleding die niet knelt. Denk in ‘laagjes’ zodat je het altijd comfortabel hebt. Eventueel ook extra sokken. Matten, kussens, en dekens zijn aanwezig. Neem ook iets te eten mee voor tussendoor, bijvoorbeeld een kleine snack. Thee, water, koffie en koekjes hebben wij in huis.

KOOP HIER JE TICKET
10 NOVEMBER: https://www.ticketkantoor.nl/shop/stilte10nov2019

Lukt het 10 november niet dan heb je 15 december de volgende kans.

Docent: Alexandra Pils  is mindfulness trainer bij het Mindfulness Centrum Haarlem  (Telefoon: 06 10 25 0077;  E-mail: info@mindfulnesscentrumhaarlem.nl )


Mindful Stilteretraite
Datum: Zondagochtend 10 november  9.00- 13.00 uur
Locatie: Begijnhof 20, Haarlem Centrum
Kosten: € 22,-

Meer informatiehttp://mindfulnesscentrumhaarlem.nl/aanbod/stiltedag.html