Agenda, Archief

10 maart: start Free Your Body and Mindlessen

Op donderdag 10 maart start Kernenergie  (Karina de Jong) met een gratis kennismakingsles Free Your Body and Mind.  In Free Your Body and Mindlessen kom je spelenderwijs meer over jezelf te weten.
Lessen waarvan je meer lichaamsbewust wordt en beter in je vel gaat zitten.
Lessen die het laatste kwartier volledig in het teken van ontspanning staan zodat je lekker relaxed de deur weer uit wandelt!
Lessen voor jou?
De eerste les bij HOF20 op 10 maart is gratis. Kom vrijblijvend kennis maken en meld je nu aan op karina@kernenergie.me of via onderstaand formulier. Wacht niet te lang want het aantal plekken is beperkt tot 8.

Free Your Body and Mind lessen
In deze lessen worden MindFulness, Bodywork, ontspanning en beweging op speelse wijze gecombineerd. Elke les is anders, je komt op verschillende manieren in beweging, leert jezelf beter kennen en eindigt met een kwartier ontspanning. Een afwisselende manier om je Body and Mind te bewegen. Doe je mee?
Inloop vanaf 19.45 uur, les van 20.00 tot 21.15 uur. Meer info op www.kernenergie.me aanmelden op karina@kernenergie.me

Donderdag 10 maart GRATIS kennismakingsles Free your Body and Mind
Een GRATIS kennismaking met deze lessen! Kom proeven. Inloop vanaf 19.45 uur, les van 20.00 tot 21.15 uur. Laatste kwartier is ontspanning.

24 maart Energize  Deze les staat in het teken van Energie. Hoe ga jij om met jouw energie en wat doet jouw lijf met alle energie. Aan het eind van de les is er weer een kwartier ontspanning.
Een les over energie! Wat is energie voor jou? Waar zit energie en hoe ga jij daar mee om? Bewustwording van jouw energie-huishouding en spelen met energie. Je zult ervaren hoe het voor jouw lijf werkt en er in je gewone leven ook bewust van worden.

31 maart Ruimte  Onze ruimte raakt die van anderen, heeft al dan niet grenzen die al dan niet worden bewaakt. Deze avond gaan we er in beweging eens bij stilstaan en er mee spelen. Ervaren hoe het is om er een grens omheen te leggen of om alle ruimte te hebben?

7 april Helemaal Los Loslaten; makkelijker gezegd dan gedaan is mijn ervaring. En in je hoofd kun je dan wel afspreken dat je iets los laat, maar vaak houdt je lijf stiekem die dingen toch nog vast. In deze les gaan we onderzoeken hoe jouw lijf dat doet. Ga je mee los?

14 april Spring is in the air  Een avond vol beweging. Een avond spelen met het lente-gevoel! Over beginnen, groeien en bloeien. Want wat zit er in jouw bol en hoe mag het groeien en bloeien? We springen er middenin! Spring je mee?

12 mei Patronen Deze les gaat over Patronen.
Patronen zie je vaak niet meer omdat je er midden in zit. Deze avond gaan we er wat licht op schijnen, allerlei patronen onderzoeken, spelen met patronen en wellicht patronen loslaten. En aan het eind van de les, volgens vast patroon, een kwartier heerlijk ontspannen! Doe je mee?

19 mei Vrijheid  Waar staat vrijheid voor voor jou? Wat geeft jou het gevoel van vrijheid? En wanneer voel jij je echt vrij? Een avond om daar eens bij stil te staan, mee in beweging te gaan en te spelen. Free Your Body and Mind!

26 mei VUUR! Waar zit jouw vuur? En hoe is het met jouw vuur? Voor 1 avond mag je spelen met vuur; met jouw vuur! Kom ervaren wat dat met je doet: ervaar vuurwerk!

[contact-form-7 404 "Not Found"]