Agenda, Archief, Nieuws, Trainingen, Workshops

Zondag 27 mei Joepie…ik zit in de overgang! En nu….?

Ja…. en dan zit je er opeens middenin; de overgang! Van harte welkom bij de club. De club van vrouwen waarbij het lichaam een eigen leven lijkt te leiden; aangevoerd door de hormonen! Herkenbaar?

Wat wil dat lichaam van mij?

Dan herken je vast ook dat je er niet zo veel van snapt? Van wat er allemaal in dat lijf gebeurt? Van je humeur, van je vreemde klachten, van je veranderende lijf, van de opvliegers? En waarschijnlijk irriteert en frustreert het je ook. Waarom voel ik me zo anders en wat wil dat lichaam van mij. Je gaat door, want het leven gaat door, maar prettig in je lijf voelen…nou nee!

De antwoorden krijg je hier!

 En daarom organiseren wij deze workshop. Wij zijn Michelle van Iersel  (overgangsspecialiste) en Karina de Jong (Eerstehulpbijovergang.nl). Michelle kan je alles vertellen over de feitelijke veranderingen in je lichaam. En met Karina ga je weer leren luisteren naar je lijf. Want niet luisteren naar je lijf in deze fase levert stress op. En laat dat nou net de overgangsklachten verergeren. Luisteren naar je lijf dus; wat vertelt je lichaam je nou eigenlijk en hoe ga je daarmee om. En dat alles doen we met een prachtige groep vrouwen, zodat er ook ruimte is voor uitwisseling, ontmoeting met andere vrouwen in deze fase!

Je gaat naar huis met een berg waardevolle informatie, praktische tips en oefeningen, inspiratie, het gevoel dat je niet alleen bent,je snapt je lijf een stuk beter en voelt je een stuk beter!

Dus wil jij ook die waardevolle informstie, die praktische tips, oefeningen en je weer goed voelen?

Geef je dan nu op!

Praktische informatie:

Datum: zondag 27 mei

Tijd: inloop 13.45 , start 14.00 uur, einde 16.00 uur

Locatie: HOF20, Begijnhof 20 te Haarlem

Investering: 25,00 euro, inclusief thee en lekkers

Aanmelden: stuur een mail naar karina.de.jong@hof20.nl