Nieuws

Nooit meer een burn-out? Start 1 oktober

Training: Nooit meer een burn-out? Inzichten die leiden tot een betere balans! Start 1 oktober.

 Ben jij weer aan het integreren op je werkplek na een burn-out? Of heb je een burn-out gehad en wil je weten hoe je herhaling kunt voorkomen? Dan bieden wij jou een training waarin je liefdevol naar jouw burn-out leert te kijken en deze gaat onderzoeken.

In deze training krijg jij inzicht in jouw gedrag, je doorbreekt patronen en leert wat je zelf kunt veranderen om een burn-out te voorkomen; dus los van jouw omgeving. Je leert je grenzen aan te geven, beter om te gaan met stress en je balans te bewaren. Alles wat je leert kun je eerst oefenen in de groep en dan toepassen in je dagelijks leven!

Wat krijg je:

  • 6 zondagmiddagen, om de week, van 13 tot 17 h. Data 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11 en 10/12.
  • Een 1- op -1 sessie van een uur, naar jouw keuze met Lusanne Hogeweg of Karina de Jong.
  • Een werkboek en huiswerkopdrachten tussendoor voor een optimaal leereffect.
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep om elkaar support te bieden en dingen te delen.
  • Toegang tot het telefonisch spreekuur met Lusanne als je daar behoefte aan hebt.
  • Een kleine groep van max 10 personen, dus voldoende aandacht voor jou.
  • Thee, koffie en lekkers.
  • De thema’s van de 6 middagen zijn: Welke patronen heb je, Ontstaan van je patronen, Kwaliteiten en valkuilen, Grenzen en leiderschap, Omgaan met stress en Energiebalans & balans werk/prive.

Wie zijn wij?

Wij zijn Lusanne Hogeweg en Karina de Jong. Twee zeer ervaren trainers/coaches: Lusanne is al jaren loopbaancoach en Karina coacht en traint al jaren met NLP en Body and Mind Language.

Kennis maken?

Op 2 september geven wij op de cursusmarkt van de bibliotheek een proefles. Daar kun je gratis kennis maken met ons en onze manier van werken. Wel graag even aanmelden! Daarnaast geven we 13 september in HOF20 een gratis lezing over de betekenis van een burn-out. Ook hier ben je van harte welkom om kennis te maken.  Wel ook hier graag even aanmelden.

Wat kost het?

Deze investering in jezelf kost 499,00 euro. Schrijf je in voor 1 september en krijg 100,00 euro korting. Je betaald dan 399,00 euro ipv 499,00 euro! Inschrijven kan door een mail te sturen naar karina@kernenergie.me.