Ruimte te huur

HOF20 is te huur voor trainingen, workshops, evenementen, vergaderingen, heidagen en retraites.

HOF20 ligt op de hoek van de Langebegijnestraat en het Begijnhof in Haarlem

We beschikken in het oude hart van Haarlem over een monumentaal pand met  5 prachtige ruimtes plus sfeervolle keuken en unieke binnentuin.

Soort ruimtes
Drie ruimtes zijn circa 30 m2 groot en geschikt voor workshops, trainingen vergaderingen van circa 8 tot 12 personen of lezingen (max 30 personen).
De andere twee ruimtes zijn circa 20 m2 groot en geschikt voor individuele begeleiding en/of bijeenkomsten van circa 4/5 personen.

De ruimtes zijn afzonderlijk of in combinatie te huur. Ook bestaat de mogelijkheid het gehele pand te huren voor exclusief gebruik.
Beamer, flipovers en audioapparatuur zijn aanwezig. Net als voldoende tafels, stoelen, yogamatten, meditatiekussens, dekens en kussens.

Tarieven
We werken binnen HOF20 met flexibel gebruik van de 5 ruimtes die we tot onze beschikking hebben. Het is bij ons mogelijk om op regelmatige basis een ruimte te huren voor workshops/trainingen. Prijzen zijn dan (exclusief BTW) 45 euro per dagdeel voor workshops/trainingen.

Incidentele verhuur : workshop/training 75 euro (exclusief BTW) per dagdeel. Individuele sessies 30 euro voor twee aaneengesloten blokken van 1,5 uur (dit is de minimale afname i.v.m. administratiekosten bij losse verhuur).

Onze voorkeur gaat echter uit naar een meer vaste verbinding, zeker als je activiteiten / intenties aansluiten bij wat we met HOF20 voor ogen hebben. Hiervoor hebben wij een aantrekkelijke abonnementsvorm. Neem contact met ons op als je daar interesse in hebt.

HOF20, telefoon 023 205 2061 of mail naar info@hof20.nl