Coaching, je volgende stap

Soms ervaar je, je leven als kabbelend, rustig en zichzelf herhalend, dan weer zit je in de turbulentie en kolkt het. Iedere werk-, en levensfase kent zijn eigen waarde en is waardevol. De uitdaging is je leven leren leven, erkennen dat er nog veel in jezelf te (her)ontdekken is zonder ver te hoeven zoeken. In deze stroom kan je behoefte hebben aan bedding, veiligheid. Of wil je juist een beweging maken, een verstoring ervaren, deining. Dan is de uitdaging om te leren stilstaan bij wat er is, tot je te nemen en soms ook verduren. Het is  wezenlijk dat je zicht krijgt op de eigen (on)mogelijkheden, behoeften en eventuele belemmeringen, deze te erkennen en hier je eigen verantwoordelijkheid in neemt. Niet alles is echter te verklaren en/of op te lossen. Erkenning en acceptatie zijn sleutelwoorden, die echter niet vanzelfsprekend zijn, hoe gemakkelijk ze ook klinken.

Vanuit bovenstaand perspectief begeleiden we je bij je persoonlijk en professioneel ontwikkelingsproces. Coaching bij HOF20 betekent dat je persoonlijk leiderschap aangaat en zelf regie neemt over de vragen waar je op dit moment mee bezig bent. Voorafgaand aan de coaching stem je het gewenste resultaat af met je coach. Wat de coaching je oplevert, hangt af van jouw vraag en wensen. Denk aan:  “help ik zit in een impasse en nu?” Of ” ik wil meer plezier en succes uit mijn werk halen” en ook “hoe geef ik richting aan mijn werk en persoonlijke ontwikkeling”. Of  “ik wil leren omgaan met stress en leren te ontspannen”.

Het tarief voor een coachingsgeprek is 95 euro inclusief 21% BTW. Een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos te verzetten, anders worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Bel nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze coaches/trainers: 023 205 2061 of stuur een bericht aan info@hof20.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.