Archief

Terug bij je ware Zelf door Healing Satsang op zondag 15 maart

Komen tot je diepste waarheid en je bevrijden van niet volledig verwerkte trauma’s, verkrampingen en hardnekkige, belemmerende gedachten. Zodat je weer vrij wordt te zijn wie of wat je werkelijk bent. Het kan door de unieke combinatie van trauma-healing en diep zelfonderzoek: Healing Satsang met Yessica.

Over het algemeen gaan we vrij gehaast door het leven. We blijven maar rennen, de hele dag door. Healing Satsang is de uitnodiging om te ontspannen en terug te komen naar hier, nu. Om weer aan te komen bij waar je bent. Door te vertragen, te verstillen en te verzachten.

Yessica Alaya Sillekens begeleid je naar een diepere ontspanning en inzicht waardoor er ruimte kan ontstaan voor wat er in je leeft. Ze nodigt je uit om alles welkom te heten en er zacht mee te zijn. Om misverstanden van het denken te doorzien en lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele verkrampingen te verzachten en mogelijk oplossen. Met behulp van geleide meditatie nodigt zij je uit tot een diep ontspanning. Vanuit de ontspanning ontstaat ruimte om te kijken naar wat zich aandient.

Het bijwonen van Healing Satsang blijkt uiterst effectief voor het laten ontspannen van verkrampingen in relatie tot stress, trauma, hardnekkige emotionele patronen, fysieke pijn, burn-out, depressie, slaapstoornissen, relatieproblematiek, midlifecrises en identiteits- en spirituele/ zingevings-vraagstukken.

Deze middag geldt er een Bring-a-friend-actie: Als je met z’n tweeën komt betaal je maar één keer de bijdrage!


Datum:
 zondagmiddag 15 maart 2020

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Begijnhof 20, Haarlem Centrum
Bijdrage: op basis van donatie vanaf € 20,00

Aanmelden: via deze link https://www.healingsatsang.com/aanmelden-satsang-bloemendaal/

Meer informatiewww.healingsatsang.com