Archief

Workshop nieuwjaarsbezinning & collage maken op 6 januari

Maak de balans op over 2016 – verbeeld je intentie voor 2017  in de workshop nieuwjaarsbezinning en collage maken op vrijdag 6 januari  van 10.00 tot 13.00 uur in HOF20.

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, om de balans op te maken, zin om creatief bezig te zijn en je onderbewuste te laten spreken? Doe dan mee!

Je bent druk bezig met je leven, met werk. Soms is het goed om uit de dingen van alledag te stappen en het grotere plaatje te bekijken. Je kijkt terug op het afgelopen en vooruit naar het komende jaar. Welke verlangens wil je realiseren, wat is belangrijk voor je, hoe wil je je voelen en wat heb je nodig aan voeding of steun? Je krijgt vooraf oefeningen met inspirerende vragen die je helpen voor jezelf dingen op een rijtje te zetten. Je verwoordt je intentie voor het nieuwe jaar die dient als een leidend licht, inspiratie en steun bij het maken van keuzes. Dan verbeeldt je je wensen en intentie voor 2017 in een vision board. Zo maak je je verlangens mogelijk. Je stapt bewuster het nieuwe jaar in.

Aanmelden bij Lusanne op lusanne@vialusanne.nl. Meer informatie vind je op http://feelgood-art.weebly.com/creatieveworkshops.html.