Archief

20 maart: Tweede Proeverij in HOF20

Op 20 maart wordt in samenwerking met Bewust Haarlem de tweede Proeverij in HOF20 georganiseerd. Het thema van deze Proeverij is: De Kunst van het Kiezen. In 15 inspirerende workshops krijg je verrassende instrumenten aangereikt om belangrijke keuzes in je leven te kunnen maken.

Een gezellige en zinvolle middag met:

  • 15 inspirerende workshops om te helpen bij het maken van keuzes in je leven.
  • Ruimte om elkaar te ontmoeten en gezellig bij te praten in de loungeruimte van HOF20.

Met de start van de lente organiseert Bewust Haarlem in samenwerking met HOF20 een nieuwe editie van De Proeverij. Deze keer rondom thema: De Kunst van het Kiezen.

In de workshops krijg je tips, trucs, tools en inzichten aangereikt die je helpen bij het maken van de juiste keuze en waarbij intuïtie en ratio met elkaar verbonden worden. Of het nu gaat om vragen rond je relatie, baan, opleiding of andere levensvragen; laat je op verrassende en inspirerende wijze meenemen in de wereld van keuzes, beslissingen, uitstellen, dilemma’s, twijfel!

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om elkaar te ontmoeten en gezellig bij te praten, of wellicht je opties te laten bezinken, in de sfeervolle loungeruimte van HOF20. En onze bewuste cateraars hebben (gratis) gezonde hapjes en drankjes voor je klaar staan!

poster-kunst-van-het-kiezen

Bestel hier je kaarten

Lees hier meer over de vorige Proeverij (24 januari: Doen wat je droomt).