Archief

Training: Ruzie maken met respect, start 10 mei

Met plezier nodigen we je uit voor deze achtweekse cursus in hartje Haarlem. Je krijgt in totaal 20 uur training in een groep, 8 video’s, een handleiding voor open gesprekken en een wekelijks online spreekuur. Je gaat op donderdagavonden, aan de Begijnhof, klassikaal en één-op-één aan de slag met SpeakUP & CheckIN.
Met deze methode leer je de essentie van Geweldloze Communicatie én Mindfulness toe te passen in je gesprekken met vrienden, familie en collega’s.

JE BENT NIET ALLEEN
Slik jij je woorden in? Zit je in je hoofd soms dagen te malen over een gesprek met een collega? Heb je meer stress over gesprekken dan je lief is? Ben je bang voor het verliezen van een relatie als je helemaal jezelf zou zijn?

Wij worstelden hier zelf ook mee. Daarom zijn we op zoek gegaan naar manieren die ons door de oncomfortabele momenten heen kunnen helpen. De afgelopen jaren hebben we honderden mensen geholpen om hun conflict op te lossen, zonder dat ze daar de andere persoon voor nodig hadden. Alles wat wij hebben geleerd, willen we nu met jou en maximaal dertien deelnemers delen. Zo leer je in deze reis hoe je meer jezelf kunt zijn in relaties en deze kunt verdiepen in plaats van verliezen.

 

Ruzie maken met respect (training van 8 lessen a 2,5 uur)
Organisatie: Stichting Loodens  (www.loodens.org)
Start: 8 keer op donderdagavond 19.30- 22.00 uur
Lesdagen:   10, 17, 24, 31 mei/ 7, 14, 21, 28 juni
Locatie: Begijnhof 20, Haarlem
Tarief: kies je budget
Vragen of contact:  Yves (06-14189776) of Erik (06-11130193)

Lees meer of reserveer je plek via 
http://www.loodens.org/durven
Nadat je hebt gereserveerd belt Yves of Erik je om kort te bespreken wat je uit de cursus zou willen halen, zodat we de cursus af kunnen stemmen op jouw behoeften.