Archief

Start 21 september: kom beter in je vel!

Kom lekker in je vel!

Training: In 4 stappen beter in je vel!

Wil jij meer body-awareness? Beter in je vel komen te zitten?
Dan is deze vierluik zeker iets voor jou! Op 21 september start deze vierluik van 4 woensdagavonden.  En het doel  is dat jij na elke avond lekkerder in je vel komt te zitten. Met de 4 elementen als leidraad neem ik je mee je hele lijf door, zetten we een hoop in beweging en leer je steeds beter luisteren naar je lijf. Elke avond staat in het teken van 1 van de elementen. De elementen staan symbolisch voor een deel van jouw lijf. En dat deel krijgt die avond de volledige aandacht. Gun jij jouw lijf dat? Lees dan verder….

Je geeft je op voor alle vier de avonden, het is niet mogelijk om deze avonden los bij te wonen. De data zijn 21, 28 september, 5 en 12 oktober. De avonden hebben een inloop met thee en lekkers om 19.30 en de workshop start dan echt om 19.45 en duurt tot 21.45 uur. De kosten zijn 89,00 euro voor 4 avonden. Er zijn slechts 6 plekken dus geef je snel op door een mail te sturen naar karina@kernenergie.me.

Hieronder een korte beschrijving van de vier avonden:

21 september deel 1:  Aarde.

Hoe stevig is jouw basis? En hoe ziet juw plek eruit? Ligt er een grens omheen, en bewaak je die of is hij vrij toegankelijk? Zonder oordeel gaan we dit verkennen, er mee spelen en ervaren hoe het voor jou is.

28 september deel 2:  Water.

Water kan alle kanten op. Het kan komen en gaan als de golven van de zee. Soms komt het water hard aanrollen, soms kabbelt het zachtjes. En soms is water stil als een meer tijdens windstilte. Water symboliseert onze gevoelswereld. Ook daar kan het rollen en kabbelen, stil zijn of stormen. We gaan pootjebaden in ons eigen symbolische “water” zonder nat te worden!

5 oktober deel 3: Vuur. 

Waar zit jouw passie? Barst jij van de energie? Of zou je wel iets meer energie willen? Waar gaat jouw vuur van branden? En waar wordt jouw vuur door gedoofd? We gaan iets doen wat je als kind nooit mocht: spelen met vuur! We gaan jouw vuur in beweging zetten.

12 oktober deel 4: Lucht.

Hoe verbind jij je met anderen en hoe is de verbinding met jouw binnenste? Een avond contact maken met jezelf…en met de anderen.

Heb je nog vragen of wil je je meteen inschrijven: karina@kernenergie.me. Wil je meer info over mij of over Kernenergie: www.kernenergie.me.