Archief

Overgangscafé op 13 december

Zit jij in de overgang en wil je graag informatie uitwisselen?

Dat kan!

Het overgangscafe biedt voor vrouwen in de overgang de mogelijkheid om bij elkaar te komen. Om onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers te sparren, elkaar te supporten, maar zeker ook informatie uit te wisselen. Op 13 december is de tweede en dan is overgangsspecialiste Michelle van Iersel er ook om je vragen te beantwoorden.

Waarom?

Omdat ik merk dat veel vrouwen ploeteren gedurende de overgang. Omdat ik mijzelf erg alleen en zoekend heb gevoeld en ik zou hebben gewild dat er toen zoiets bestond. Omdat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren.

Maar wat gaan we dan doen?

We gewoon kennis maken en andere vrouwen in de overgang ontmoeten. Uitwisselen met andere vrouwen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met Michelle van Iersel in gesprek te gaan en haar jouw vragen te stellen.

Wanneer en waar?

Locatie is HOF20, Begijnhof 20 in Haarlem. Inloop vanaf 19.45 uur, start 20 uur tot 21.30 uur. Voor een lekkere bak koffie of thee word gezorgd, uiteraard met iets lekkers erbij. Kosten zijn slechts een bijdrage van 5,00 euro voor de zaalhuur en koffie en thee.

Wel graag even aanmelden! Stuur een mailtje naar karina.de.jong@hof20.nl