Archief

Kickstart voor mooie foto’s met je mobiel, 8 februari

Ben jij er klaar voor om met geweldige smartphone foto’s thuis te komen? Maar heb je geen idee hoe?
Je maakt vaak en veel foto’s met je mobiel. Vakanties, uitjes, dagelijkse dingen: je vindt het super om alle waardevolle momenten in je leven vast te leggen. En dat is ook makkelijk tegenwoordig, met die smartphone op zak.

Makkelijk, maar niet altijd mooi. Je foto’s vallen eigenlijk best vaak tegen. Ze zijn bewogen, scheef of gewoon saai. Zonde. Tsja, voor écht mooie foto’s moet je zeker die oude spiegelreflex gaan afstoffen…
Herken je dit? Je wil blij worden van je foto’s. Zonder veel gedoe. Dan is de workshop ‘kickstart voor mooie foto’s met je mobiel’ echt wat voor jou!

Laat die spiegelreflex maar lekker onder een laag stof. Ik ga je laten zien dat je de meest waanzinnige foto’s kunt maken, gewoon met je smartphone. Makkelijk en mooi gaan namelijk prima samen door één deur.

WEG MET DIE ZWARE CAMERATAS
Als freelance fotograaf gebruik ik mijn dikke Canon camera’s heel graag. Maar hee, die grote dingen heb ik echt niet altijd bij me. En toen wij kinderen kregen, veranderde dat al helemaal. Naast 30 tassen luiers, koekjes, flesjes, een maxi cosi en een kinderwagen ook nog een zware fototas meezeulen? No way! Ik ging aan de slag met mijn smartphone camera. Leerde de knoppen ervan zo goed mogelijk kennen. Ging foto’s op mijn mobiel bewerken met apps. Deelde ze op social media. Het werd een sport om die grote camera’s thuis te laten en zo mooi mogelijke foto’s te maken met het apparaatje wat ik altijd al bij me had. Scheelde een hoop gedoe en het leverde alsnog toffe foto’s op. Heerlijk!

In dat hele proces ontdekte ik dat er 4 stappen nodig zijn om mooiere foto’s te maken met je mobiel. Eenvoudige stappen die iedereen aan mooiere smartphone foto’s kunnen helpen. Ook jou!

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DEZE WORKSHOP
Tijdens deze kickstart workshop krijg je praktische tips waarmee je direct betere foto’s maakt. Je leert welke vier stappen mij hebben geholpen om m’n snelle smartphone kiekjes om te zetten naar mooie foto’s waar ik trots op ben. En er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Je gaat naar huis met een berg inspiratie om je eigen smartphone foto’s naar een next level te brengen. Kortom, een workshop vol inspiratie, humor en waardevolle tips zodat jij precies weet wat er nodig is om trots te worden op je eigen foto’s.

DEZE KICKSTART WORKSHOP IS EEN MUST ALS…
– je veel foto’s maakt maar er niet echt bij nadenkt hoe je dat doet
– je regelmatig teleurgesteld door je foto’s scrolt omdat ze totaal niet weergeven hoe leuk/gezellig/sfeervol/lekker/grappig het was
– je partner altijd degene is die de foto’s maakt, omdat je denkt dat jij ‘het niet ziet,’ of ‘er toch geen oog voor hebt’
– je denkt dat je alleen met een grote dure camera mooie foto’s kunt maken
– je weinig -of zelfs nooit- een foto bewerkt en denkt dat je daar photoshop en een computer voor nodig hebt
– je niet zo van de knoppen en instellingen bent, maar liever voor gemak en ‘geen gedoe’ gaat
– je bereid bent om tijd te investeren in het toepassen van de tips, leren fotograferen doe je alleen door het zoveel mogelijk te doen!
– je een iOS (iPhone) of Android (bijv. Samsung, Huawei, Sony, LG) toestel hebt

Reserveer vandaag nog jouw plekje.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer vandaag nog jouw plekje. Ik weet zeker dat je blij gaat worden van je eigen foto’s!

DE PRAKTISCHE INFO
Organisatie: Janou Zout  Foonfoto (www.foonfoto.nl)
Wanneer: vrijdag 8 februari 2019
Waar: Hof20, Begijnhof 20 Haarlem (Op 10 minuten loopafstand van station Haarlem, betaald parkeren in de buurt)
Tijd: 10:00uur – 12:00uur
Kosten: € 37,50 per persoon (incl. koffie/thee/lekkers).

Koop hier je (klik erop) TICKET
Voor meer informatie ga naar : https://foonfoto.nl/workshop-smartphone-fotografie/

Wil je deze workshop aan iemand cadeau doen? Dat kan! Geef het aan bij je bestelling en ik zorg voor een leuke cadeaubon.