Archief

Workshop Familieopstellingen op 5 maart

Heb je vragen over je werk, relatie, een vervelende eigenschap, ziekte of je familie? Of ervaar je dat het niet lekker loopt en weet je niet hoe dat komt? Denk dan eens aan een familieopstelling.

Familieopstellingen
Familieopstellingen ofwel systemisch werk is een manier om te kijken naar patronen die soms generatieslang in je familie of een ander systeem zitten. Daar kun je nu nog last van hebben. In een familieopstelling worden ingewikkelde situaties eenvoudiger gemaakt. Na dit onderzoek, kun je een stapje zetten richting oplossing.

Tijdens een workshop is er ruimte voor twee vragen van deelnemers. Deze vragen gaan we samen uitwerken in een familieopstelling. De andere deelnemers kunnen gevraagd worden als representant. Dus iedereen doet mee. En voor iedereen levert het meer inzicht in je eigen situatie op.

Mocht je meer willen weten, bel of mail me: 0611340007 of daisy@eenvoudcoaching.nl (www.eenvoudcoaching.nl)

WAT:                    workshop familieopstellingen
WANNEER:     zondag 5 maart van 14:00 tot 16:30 uur, inloop vanaf 13:30 uur
WAAR:               HOF 20, (Begijnhof20, Haarlem)
HOE:                    Graag van tevoren aanmelden op: daisy@eenvoudcoaching.nl/ 06 11 34 00 07.

De mogelijkmaker
Daisy van den Broek van EENVOUDcoaching heeft meerdere opleidingen in familie-en organisatieopstellingen gevolgd. Meest inspirerend waren de basis-en verdiepingsopleiding bij de Verheldering en tafelopstellingen bij Hijink&Zo.

“Ik ben en blijf enthousiast over familieopstellingen. Dit omdat het een eenvoudige manier is om snel tot de kern te komen. Zet twee mensen tegenover elkaar en er gebeurt meteen iets. Ook kan ik goed met het systeem werken, zonder het systeem letterlijk in de ruimte te hoeven hebben. Een familieopstelling is positief en helend voor het hele systeem. Het is een fenomenologische manier van werken en dat betekent dat alles wat er gebeurt, ook tijdens een opstelling, er toe doet. Dit vind ik fascinerend en doet een beroep op mijn intuïtie, empathie en creativiteit.”