Agenda, Archief

3 april Zondagmiddaglezing: Lisette Thooft, Kom uit je Hoofd!

In ieder van ons wacht een verborgen schat op verlossing. Ons lichaam is als een betoverd kasteel, waarin die schat verborgen ligt: lichaamsbewustzijn, en de bijbehorende aanwezigheid, aandacht, presentie. Hoe kom je bij die schat? Door af te dalen uit het denken in het voelen: in het levende, trillende, kwetsbare en raakbare gevoel van je lieve lijf. Van het hoofd naar het hart, en nog dieper, naar de buik. Het is een levenslange reis, de langste en gevaarlijkste tocht die een mens kan maken, en je kunt er wel wat begeleiding bij gebruiken.

Lisette Thooft houdt zich met deze reis bezig en schreef er over in haar nieuwe boek Kom komuitjehoofduit je hoofd (Boekerij 2016). Ze vertelt meeslepend over haar tocht en vult dat aan met meditatie, liedjes, beelden, verhalen, en veel praktische informatie.

Kom naar deze onderhoudende lezing op zondagmiddag 3 april, voor inspiratie en een rugzakje vol met verrijkend inzicht. De (interactieve) lezing begint om 15.00 en duurt tot ongeveer 17.00. Entree is € 15,- inclusief koffie en thee.  Meld je nu hier aan . Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

Lisette Thooft is schrijfster van spirituele boeken zoals Kom uit je hoofd en De beste tijd van je leven. Ze schrijft voor bladen als Happinez en De Verwondering en ze heeft een column in The Optimist en op de site De Bezieling. Lisette is daarnaast coach en op het moment in opleiding tot Rebalancer. Zie ook www.lisettethooft.nl